La 8.10 kokoonnuttiin latikassa pimeänpäitten.Luvat tarkastettiin ja asut katsottiin.Sama joukko oli koolla,Veikolle oli tullut Mörrin lisäksi Manta koira.

Eka päivänä saatiin vasa nurin ja nylkysuulilla kuultiin että Aamulehden kuvaaja tulee meitä filmaahan.En tykänny yhtää kun sitten tehtiin musta vielä ma.lehteen juttu.Ainut hyvä puoli oli että patsastelin Jorma Kääriäisen kanssa samalla sivulla:)

Sunnuntai meni sitten raittiin ilman puolelle.

Tänään oltiin Tiinan kaa metsällä.Walte ajoi tosi hienosti kauriita 40min.Mun passin kiersivät  ja Waltsu ja ajo menikin sitten vieraalle puolelle , otettiin koira pois.

 

 

Makkaraa paistettiin k'ärkikodalla ja kaffee oli kuumaa.vettä alkoi sateleen m utta lähdettiin Iiskan kaa silti metsään toiselle alueelle.

Jälkiä oli  mutta ilman meidän apua ei koira olis enää siihen aikaan mitään löytänyt.Nähtiin 2 kaurista pellolla ja Iku pääsi perään.Ajo raikui komeasti mutta loppui kuin kanan lento luomaan jonka yli Iku ei päässyt.Heitin sitä yli mutta ei onnistunut vaan molskahti veteen.Omin avuin ei rinteestä päässyt.No,aikaa  siinä tuhraantu sen verran että Iku seurasi jälkiä mutta ajamaan ei enää saatu-Lähdettiin hakeen autoa kun samassa iku oli palannut ja uinut nyt luoman yli

Hieno rentouttava päivä :)