Viime viikolla to. käytiin sitten Jamillan kanssa moiccaamassa ekaa kertaa kettua puuputkilla...neiti on jo pian 3v.eikä minkäänlaista luolakokemusta olla annettu,päätettiin aikoinaan porukalla että se saa vaan ajaa ja jäljestää.

Kasvattaja sitten haasteli menevänsä oman koiran kanssa Ikaalisiin ja me tungettiin mukaan,koira pelas ihan mukavasti ja ilmotinkin sen sitten jo kokeisiin.

Perjantaina saimme kuulla että päästään peruutusten vuoksi jälkikokeeseen Myrkkyyn,sunnuntai päivä oli helteinen ja meillä tietty kokeen viimeinen jälki.Hyvin Jamilla jaksoi,yksi iso oja teetti valtavasti töitä kun piti tarkastella jäljentekijän jälkiä ojan toiselta puolen,löytyi se veri jälki kuitennii ja VOI1-tulos saatiin ,samalla kokeen voitto.

Kun tultiin kotiin lähdettiin mökille uimaan ja Jamilla sukelteli kuin sorsa vedessä,muut koirat kaiveli vaan rantahiekassa.

Tämä viikko on huilittu ,mutta viikon kuluttua lähdetään naisporukassa Ristiinaan näyttelyyn.Odotamme kivaa ,leppoisaa reissua ja toivotaan että sää vähän viilenisi