Lähdin Aprillin kanssa aamulla katsomaan löytyykö pupua...yhden autiotalon ympärillä olivat muut käyneet ajattamassa mäykkyjään,siellä joku pieni pupu oli tehnyt hyvin eksytyksiään,kuulemma.

Aprilli lähti heti tietä pitkin lonasemaan autiotalolle ja ei kun alle tunkemassa,juoksin sinne ja törmäsin supikoiraan toisella nurkalla,mitään asetta ei siis mukana ja talon alusta lasinsirua piukassa joten koiraa yritin kiireesti onnistuenkin saamaan pois.

Vaihdoimme paikkaa mutta pian metsään menon jälkeen koira tulee pois kolmella jalalla linkuttaen.Koira autoon ja kotiin,ei siinä mitään vikaa ulospäin näy ,mutta varoen laittaa sitä maahan .Onko sitten venäyttänyt vai pistikö sinne kuitenkin jotain.

Hain sitten Jamillan mukaani toiseen paikkaan...puolisen tuntia tyhjää haettiin kunnes ajo alkoi.Istuin kannonnokkaan ja odottelin,ajo kulki hyvin pienellä sektorilla mutta eteni kuitenkin koko ajan joten päättelin sen olevan jänis.

Kun gps näytti koiran olevan minusta 80mtr.päässä istuin jännityksellä kamera valmiina ottamaan kuvaa,niin eiköhän sinitakkinen mies kävele siihen yskien.

Jänö otti hatkat ja koira hukkasi jäljen siihen,tuli minua moiccaamaan eikä löytänyt uutta jälkeä vaikka kuinka haki.

Lähdettiin sitten kotiin päin ,ihan hyvää treeniä kuitenkin ,vaikka ajominuutteja tuli 20.