Ollaan päästy Jamillan kanssa PM-ajokokeeseen Punkalaitumelle 27.9.08

Päätin viedä sitä tänä aamuna kenraaliharjoituksiin,nähdäkseni kuinka hyvin tuo sorkan ajo mahtaa sujua tänä syksynä ..muistelin että Punkalaitumella sitä on enemmän kuin reilusti.

Olin metsässä jo puol kuusi ja pimeetä oli vielä.Päästin Jampun irti ja se kierteli pieniä lenkkejä minusta,kunnes 15 min .haun jälkeen tuli yöjäljelle jota lähti innokkaana puuskuttamaan.Ison ojan jälkeen alkoi ajo.

Ajo kuullosti niin kumealta siellä kuulaassa syysaamussa että ajattelin jo sen menneen siltarumpuun ja ryntäsin paikalle.

Ajo alkoi loitontua minusta ja gps näytti koiran etenevän tietä kohti.Päästyäni autolle oli koira jo ylittänyt tien ja etäisyyttä tiehenkin oli yli 700m.Kuullostelin siinä tienhaarassa ajoa ja gepsi näytti sen melko suoraviivaisesti etenevän.

Lähdin tunnin ajoa kuunneltuani ajelemaan toista kautta koiraa kohti kun näin sen pompsahtavan tien yli.Pysähdys ja torveen toitotus saivat koiran pysähtymään.Kiinni ei vielä olisi halunnut joutua....mutta mehuasema kutsui klo 9.joten siinä sitä oli harjoitusta.