Edellisestä käynnistäni,on pitänyt vähän kiirusta.Sain kunnian olla SM-ajokokeissa tuomarina Lapualla ja oli melko vaiheikas reissu...kelit oli hirveät ,mutta järjestelyt erinomaiset.

Pentusia ei sitten meille tullutkaan vaikka odotimme innolla,varauksia oli jo sopivasti mutta luontopa päätti toisin,keväällä yritämme uudelleen.

Olin sitten välillä Aprillinkin kanssa pitkässä ajokokeessa ,sillähän ei 1-tulosta vieläkään ole siitä.Olimme Teuvalla varmassa kaurismaastossa ja pisti jo miettiin mikä on vikana kun ei ajo alkanut.

Syy selvisi jälkeenpäin,jotku oli kyttäyksellä ampuneet edellisenä iltana alueelta kauriita(ihan luvallista) mutta mehän oltais menty muualle jos asia olisi tiedetty.No selittelyjä aina löytyy....

Lähdin vielä koirien kanssa kotona metsään kun ajattelin ettei mitään löydy kun vettä satoi,mutta sehän olikin hyvä keli,heti Jamilla nosti ajon johon Aprilli liittyi .Meidän pojan koira Ruttu yllätti minut täysin ottamalla kanssa ajon,varmaan kolme varttia päästeli ja hyvällä äänellä.Soitin oikein pojalle että tuu nyt kuunteleen sun koira ajaa...ihmeitä tapahtuu.Arvelisin että ajettava oli supi tai kettu/luolakoira kun Ruttu kuitenkin on.Sehän ei ole ajanut kuin 10min.pölläytyksiä ja sitte pitää jo nopeeta tulla katsoon missä muut on.

Hirvet ei vieleäkään kumossa,puuttuu vielä pari.Sain jo tähtäillä kiikarin läpi ihan läheltä lehmää jota koira haukkui,mutta sopivata ei vieläkään kohdille tullut.