Päätin lähteä mökille saunaan kun oli jo valmiiksi lämmitetty.

Päästin koirat juokseen jo heti isolta tieltä lähtiessäni.Viipottivat melkein kilometrin ,kunnes Jamilla sai syöksylähdön metsään.Aprilli seurasi perässä,muut jäivät tielle köpöttelemään.

Kävelin metsään ,vein samalla heinäpussia pupuille,niiden jälkiä siellä olikin paljon,myös muutamat melko tuoreet hirven jäljet.Ajon alettua kuuntelin gps.stä kumpaakin,koska Jamillalla niin kuuluva ääni että kuuluu Aprillin kaiuttimesta.Tuuli kovasti joten korvalla vaikea kuulla.

Puolen tunnin jälkeen vaihdoin autolla paikkaa,kun näin että gps.n koira siirtyi hiljalleen Vapon kenttiä kohden ja siellä todella isot ojat sekä heikot jäät.

Kuulin sinne kentän reunaan toisen kimeän haukun ja Jamillan vähän miehekkäämmän louskutuksen .Ajattelin viedä muut jo kotiin ,mutta tytär tuli sopivasti siihen ja sain työntää ne hänen autoonsa.

Aikaa ajon lähdöstä oli jo lähes 1,5h ja gps.ään ei saanut enää mitään yhteyttä,ei ladannut uusia päivityksiä,ei voinut edes soittaa siihen,oli aina varattua....kyllä jo pisti miettiin mitä hyötyä koko kapineesta.Mullahan siinä pannassa DNA.n liittymä joka nyt menee vaihtoon jos tuo Sonera pelaisi täällä paremmin.

Jamillan ääni onneksi kantaa niin että kuulin aina silloin tällöin missä mennään.Lopuiksi lähdin tallusteleen metsään ja huutelin koiria.Jamilla tuli ensin ja Aprilli viiveellä.Kävin vielä katsomassa mitä olivat ajaneet ja pupuhan se siellä oli ojia laskenut ylös alas.Lunta ei vielä niin paljon että haittaisi.