Eilen illalla päätettiin lähteä iltalenkille koirien kanssa...otettiin sauvat mukaan kun ajateltiin että siellä olisi hyvä kävellä.

Päästettiin koirat juoksemaan,yhdellä gps ,toisella tavallinen laatikko ja Lilli-Muorilla vaan heijastinliivit.

Aprilli hävisi heti metsään,Jamilla lähti meidän kanssa käveleen kunnes katosi myös metsikköön,pian nostivat jänisajon.Pupuja oli liikkunut todella paljon metsässä.

Yhtäkkiä Lilli lähti viukuttaen aivan eri suuntaan ja naureskeltiin että päästelee takajälkeä...kunnes tavoitettiin tienylitykseltä jäljet,pupun ja Lillin.No,tuumattin että pianhan se sieltä tulee,ei kauaa jaksa 12v.mummeli mutta toisin kävi.

Toiset koirat otettiin 1,5h ajosta kun gps.stä nähtiin että ovat tielle tulossa.Silloin alettiin jo vähän huolestuneena Lilliä huuteleen.Se haukkui melko kaukana aina sillointällöin.Lähdimme sinne kävelleen ,yksi taskari oli mukana ja kun pääsimme lähemmäs oli koira vaihtanut jo paikkaa.Klo oli jo puoli 3 ja vietiin autolla toiset koirat kotiin,otettiin mukaan kotoa  ase ja otsalamppuja.

 

Tässä kuva metsästä kun olimme kävelleet lähes kilometrin koiran jälkien perässä.Oli kuin siellä olisi mennyt kaksi mäyräkoiraa joten arvelin supin siellä lyllertävän edellä.Olihan siellä valtavasti pupukin juossut joten ota nyt siitä pimeässä ja hädissään selvää...

Kyllä vähän hirvitti kun jäljet kiertelivät tuollaisten paikkojen reunoilta.

Juostiinkin jo välillä ja vihdoin neljän aikoihin yöllä saatiin vanha rouva kiinni metsästä,ei mitään ajatustakaan sillä vielä kotiin lähdöstä.