Toissapäivänä oli vapaapäiväni ja hipasin metsään tai ihan lähdin tarkastelemaan ajokokeemme keskuspaikkaa mutta otin gepsillisen Jamillan mukaani.

Melko pian ajo alkoi ,näin valkoisen pupun, ajo kierteli mukavasti alueella.Sitten 25min ajon jälkeen tuli hukka.Äänestä kuulin heti että nyt pupu piilotti itsensä.Olin ihan hissukseen puun alla ja kappas vain,valkoinen pupu tuli aivan viereeni toiselle puolen puuta istumaan.Korvat heilui edestakasin,pieni se oli kooltaan.Siinä henkeäni pidättäen katselin sitä ja kuullostelin Jamillan möyskähtelyä.10 min kuluttua Jamilla saapui ja nappasin kuvan pupun lähdöstä(kamera tietenki kotona enkä hoks.että kännykällä saa myös jonkinlaisen otettua).

Ajo jatkui vielä varttin verran ja huutelin Jamillan seuraavalta hukalta autolle.

Hain kotoa Aprillin ja Iiskan (5kk jo),Aprilli nosti ajon muutamassa minuutissa.Kiertelimme aluetta(400mx400m)ympäri ja koira pupun perässä edellämme. Oikasimme Iiskan kanssa alueen poikki ja Iiska osui juuri reitille mistä pupu olikin mennyt...voi sitä huutoa.Hienosti se seurasi äänen kanssa pupuaq sen 400m suoran,sitten pupu teki hukat ja siihen jäi Iiska pyörimään.Aprilli oli sen verran perässä pupua että sai meidät kiinni hukalla jonka selvitti ja taas mentiin.

Iiskalla oli gps selässä ja putosi ojaan jossa oli sammalta niin paljon ettei pois itse päässyt.Sitä huudon määrää...Mutta minä toimin sitten ojien yli nostajana .

Hieno reissu ja kennelpupu jäi meitä sinne odottamaan.

kuva huono mutta otin kun pupu lähti ja koira tulossa siihen oikealta.