Kuvassa Jamilla kotimatkalla..

Vuokrasimme Riikan ja Jukan (Eetwarttin ja Iitun om.)kanssa hulppean hirsimökin läheltä mäaj-koe paikkaa.

Pe.aamuna läksimme,minä hurautin Jyväskylään ja he poimivat sieltä meidät kyytiin(mukana Heta ja Jamilla).Olimme maksaneet luvat metsähallituksen alueelle .Haimme Akupecan Kuopiosta kyytiin ja lähdimme sen kanssa ensin metsään.Akuhan ei ole ollut metsästysreissulla muutamaan vuoteen ja kyllä hän nautti saadessaan juosta vapaana.Teki hyviä hakulenkkejä,mutta riistaa vaan ei löydetty.Lopuiksi väsymys alko painaa jalkoja ja veimme Akun kotiin ,kunhan juoksutimme omia koiria ensin.

Todella fiksu ja hieno koira Aku on,vieraat ihmiset hakee kotoa,vie metsään ja tunkee autoon jossa jo uros ja narttukoiria.Aku ei ollut milläänsäkkään.Metsätreenejä vaan tarvitsis...niin pian startataan kokeeseen.

La Iitu starttasi kokeessa ,hakua tuli ,ajoakin mutta todella tiukassa,puolen tunnin ajosta vaan puolet oli ajoa.Koira vasta reilun vuoden eikä kaatoja vielä saanut ,joten varmasti äänihanat aukeaa.

Jamilla n kanssa käveltiin su.metsässä,kummallinen lyhyt ajonpäräytys oli ja siihen jäi.Autossa jo haisteltiin koiran outoa hajua ja kotona minä anaalirauhastyhjennyksen asiantuntija huomaan että molemmat anaalit ihan pinkeänä täynnä.

Kyllä hävetti ja harmitti koiran puolesta..ennenkin on tehnyt sen että ajaa vaan sen minkä näkölähdöllä saa ja lopettaa kuin kanan laulun kun pitäis nenää käyttää...

Tänään haettiin koirille uusivanha auto ,kun ajjaa pörräytin maasturini rusinaksi.Meni niin ettei saatu enää korjattua.Päähän vähän sattui mutta uutta vikaa ei tuntuisi vanhojen lisäksi tulleen..jäädään odottelemaan:)))