Kuvassa Tussarin Hemuli alias Leevi.

Näyttelystä yleistä:

Ensin arvostellaan pentuluokan urokset ja niiden jälkeen pentuluokan nartut. Pentuluokissa ei käytetä laatuarvostelua vaan kilpailuarvostelua. Pennut saavat kirjallisen arvostelun ja ne laitetaan paremmuusjärjestykseen. Tuomari voi halutessaan jakaa kunniapalkinnon (KP) kaikille neljälle sijoitetulle pennulle. Urospentujen voittaja kilpailee narttujen voittajan kanssa rotunsa parhaan pennun arvosta, mikäli ne molemmat ovat saaneet kunniapalkinnon. Voittaja on rotunsa paras pentu (ROP-pentu) ja toinen vastakkaisen sukupuolen paras pentu (VSP-pentu).

Tussarin Huugo sai siis KP.n ja oli VSP,esiintyi mallikkaasti ,sai kehuja hyvästä rakenteesta ja ikäistään paremmasta kehitysasteesta.Tussarin Hiltukka eli Ruska sai KP.n ja oli 2,Tussarin Helmiina sai KP.n ollen 3 (esiintyminen ei oikein maistunut)

Meidän Hetan arvostelu:sai KP.n ollen 4.

8kk.Hyvä sukupuolileima,mittasuhteiltan voisi olla lyhyempi.Hyvä pää ja ilme.Hyvä kaula.Ikäisekseen hyvä eturinta,vielä kevyt runko,hieman pitkä lanne,hyvin kulmautunut takaa ja edestä.Käpälät voisivat olla tiiviimmät.Raajaluustoa voisi olla hieman enemmän.Hyvä karvanlaatu,takaliikkeet hieman ahtaat,sivuliikkeessä hyvä askelpituus.Hyvä häntä.Tuula Savolainen